Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går

Jag går. Jag stannar. Jag stannar. Jag går.

år efter år efter år efter år

Jag ser himlen ibland. Himlen är blind.
Himlen är blind, jag ser himlen i bland.

år efter år efter år efter år

Jag står. Jag stannar. Jag stannar. Jag står.

år efter år efter år efter år

Hjärtat slår. Andas in, andas ut.
Andas ut, andas in, medan tiden går.

år efter år efter år efter år

Jag sträcker ut en hand. Du är inte där.
Du är inte här, när jag sträcker ut min hand.

år efter år efter år efter år

bort eller hem

jag går




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 21:39



Bookmark and Share


  enjolive
jaa det har toner och rytm och rrrrrr
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP