Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku




25maj12

Maskrosbollarnas
ljusa rymdseglare är
redo för avfärd




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-26 09:25



Bookmark and Share


  hansensson
Dom är fina dom här daterade. Det är som att få några goda dagar att läsa dom.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP