Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snäckan

håll snäckan till ditt öra
i havet finns min röst

i de vilda vågorna
i det skummande
sjungande
suckande havet
finns min röst

i blodet finns min röst
i det vilda rusande brusande
i det röda heta brännande

i det lugna smekande svalkande
i det milda tröstande
i ditt hjärta
finns min röst




Fri vers av Aisha VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-02 10:30



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
En sådan vacker, rofylld och poetisk dikt är jag glad att jag inte missade!
Språket böljar och flyter fram med harmoni liknande som på en stillsam havsvåg!
Bokmärkes!
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP