Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna gång är det inte jag som drabbats, men jag kommer inte tiga om vad som sker när det begås fel även för mina vänner här på poeter!


Är ni empatistörda?

Sluta ni som beter er SÅRANDE
mot andra här på poeter!
Att ni inte har någon SKAM i kroppen!?

Denna gång handlar det inte om mig
utan om en vän på poeter,
även om jag själv fått vissa
vidriga och elaka kommentarer
stundtals på poeter dock...

Det finns sätt och det finns SÄTT
att ge kritik på.

Även om man anser sig ge konstruktiv kritik
så måste man inte klampa ned på någon eller
skriva på ett nedlåtande sätt,
bara för att man inte tycker om en persons
dikt/text!

Det finns en person på andra sidan skärmen
som är levande och har känslor!




Fri vers av Magica VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-05-28 00:49



Bookmark and Share


    Pulvermos
En text som behövs. Det är sorgligt att se och uppleva hur en handfull dårar smittar ner hela sidan med sin skit.
Sinnessjuka, svagt begåvade som försöker spela poesiexperter genom att kränka och såra sina medmänniskor på sajten gör mig pessimistisk.
2012-05-29

  filosofian
Så sant! Man kan ge konstruktvi kritik men inte såra någon. Det är något man lär sig när man går i skolan så alla BORDE faktiskt kunna det.
2012-05-29

  mare VIP
Håller med dig helt, som sagt, det finns folk till allt !
Jag märker av "många dåliga saker" här, som t.ex härmapor, arroganta
översittare, attacker av alla slag, och det visar ju bara på vilka dåliga
egenskaper dom äger, jag har inte samma lust att skriva här, den blir mindre och mindre..
2012-05-29

  revolver
Det fascinerande är att de poeter som har fått utstå kritik från sina samtida är just de som blir geniala imorgon. Eller så är man bara allmänt dålig.
2012-05-29

  kirsti ylinikka VIP
Jag håller med!
2012-05-29

  Suzja
Det är väl också som så, att sticker man ut näsan och lägger upp sin text här får man räkna med en del.
Tranströmer, Boye osv gick inte oskonade fram i livet.
Konstruktiv kritik är alltid bra kritik, sen är man olika känslig dagar eller perioder i sitt liv olika plump av olika själ utan att vara aktivt medveten om eventuell skada.
Detta är min subjektiva tanke i försök att objektivisera din text.
För min del välkomnar jag bra! konstruktiv kritik!
2012-05-29

  mickech
Bra rutet!!
2012-05-28

  LassO
blocka dom ba, finns ingen anledning att låta nån fortsätta med sånt...
2012-05-28

  ULJO
Delar din uppfattning, elaksheter hör inte hemma här.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP