Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens alla rum

…kärleken har många rum

och jag har en kärlek

i var och ett utav dem…




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-28 14:39



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Kärleken har många skepnader och
behöver helt riktigt var sitt rum.
2012-05-29

  alvan
Härligt det låter! :) Fin text!
2012-05-28

    ej medlem längre
Dessa underbara rader

gick rakt in i mitt hjärta ...


de säger så mycket ....
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP