Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild jag minns

En bild av dig

du kvinna långt borta

jag längtar efter

en bild där du

så vackert…

ja nästan sensuellt ligger

bakåtlutad som i en dröm

precis som jag minns det.

 

Varje fiber i min kropp

vibrerar

när jag tänker dig så.

Det var en gång

men bilden blir

aldrig äldre

än den var just då!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 14:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
De finns bilder och ord man aldrig glömmer...
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP