Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


28maj12 10.47




Att vänta

Tristessens boning
där dammet doftar dävet
och döden anas

Väntandets tomma världar
lurar tidens resenär




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-05-28 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP