Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaparögonblick

världen vilar i pennan och
inuti idén vidrör du
guds livmoder

språkets fåglar formar sig långsamt
i V:n pekande mot ett okänt mål
i tanklösheten anar du
vidden av tankens
frihet

ler åt den ursprungliga paradoxen
någontings födelse ur inget




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 279 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-29 10:38



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
så vackert!
2012-06-06

    Anneli A
Snyggt!
2012-05-29

  Linda CH VIP
Imponerande snyggt!
2012-05-29

  Hondjuret
Javisst, allt skapande är att leka gud för en stund,
publiken är de otacksam jävla människorna som
inte förstår storheten i det man ger dem :-)
Jag uppskattar iaf din poesi men inte så mycket gud
och jag visar det genom att inte tro
tack
2012-05-29

    ej medlem längre
tidlöst.
2012-05-29

  Ljusletaren
Detta fångade mitt intresse!
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-29

    ej medlem längre
Fina ordkompositioner
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin