Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 29 maj 2012




Tankar efter en härlig dag

  

en tidig morgon

blev till en underbar

lång och härlig dag

en kväll där tankarna

gått igenom alla dagens

händelser

 

sol blå himmel

lagom värme

trevligt sällskap

god mat

gott kaffe

och en glass

innan

resan hem började

 

nu sover jag gott i natt

i morgon väntar en ny

intensiv dag

 

 

anits 29 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-29 23:56



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt med en
härlig dag.
Vacker bild
2012-05-31

  ULJO
UNDERBART SKRIVET OCH FOTAT
2012-05-30

  Bibbi VIP
Skön.
2012-05-30

  Eva Helene VIP
Skönt positiv text!
2012-05-30

  Lars Hedlin
Så fint skrivet!
2012-05-30

  Anya VIP
En härlig stämning i texten och vackra blommor till. Tack!
2012-05-30

    maija tuori
EN underbar dag har du haft ..,som en lovsång till våran skapare :)
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP