Du vet vem du är!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet vem du är!




Bild av en kvinna

Du ser så ljuvlig ut

där du ligger i din bädd,

ja nästan sensuell

på ett lockande sätt.

 

När jag vill minnas

hur kvinnan ser ut’

tänker jag på dig.

Din ljuvliga skapelse

sänd att förljuvliga

livet för en som trånar.

 

Du avslöjar bara

så mycket

att du väcker längtan

hos mig

som har ynnesten att vara

längtande efter dig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP