Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dag.....

Denna dag
var inte sl:s dag
en dag i stillaståendets
och omvägarnas tecken

Tålmodiga resenärer
i väntans tider
försvinner in i tankar
tidningar och de bärbara
upplevelsecentra
som förströr
och gör väntan aningen
kortare

Denna dag
avslutades i rörelse
över människors
tålmodighet




Fri vers av AA VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP