Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I ett tillstånd av konstant förvirring




Glöm ej att minnas din glömska

Jag vill minnas min glömska
och glömma ett minne
som jag ändå aldrig kan komma ihåg

men det skaver ändå
som en obefintlig sten 
i mina barfotaskor

Må ingen veta dess namn
när jag ikläder mig min osynlighetshamn




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2012-05-30 16:28



Bookmark and Share


    ordskalv
Fri form som berör och får ens fantasi att dansa.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP