Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla

Att falla är att våga leva.
Även om du är rädd
fortsätter du att falla,
djupare och djupare,
inte för att du är modig
utan för att du inte vågar vara feg.




Fri vers av Lightningbolt
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-02-02 16:55



Bookmark and Share


  hatobjekt
snyggt skrivet ! :D älskar slutet - inte för att man är modig, utan för att man inte vågar vara feg.
rädsla :)
underbaar iaf, :D
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt