Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt tankarna...




... flyga...

Låt tankarna flyga och fladdra
likt en flock skränande råkor
eller skator som elakt skrattar
åt katten de driver med.

Låt råkorna flyga och flaxa
likt ett stim ännu otänkta tankar
eller idéer som söker sin själ
bortom det bortom.

Låt orden dansa och tramsa
som myggen i majkvällen efter regnet
eller som skadskjutna sonetter
med olivkvistar i näbben.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2012-05-31 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP