Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriet




Någon

Någon ropar

Någon skriker i natten

Natten

Det är mörkt nu

Blir det mörkare?

Det är mörkt nu

Natten

Någon skriker i natten

Någon ropade

 

Någon

Någon

 

Nå någon?




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-05-31 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP