Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att visa II


varför minns jag?

den mörka sältan av svart
golvets struktur under gråten

tvånget

jag var så rädd för dig

ändå var det jag

som bad om förlåtelse




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 18:38



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Det här är så öppet, ärligt och smärtsamt skrivet, att skriva en längre analys känns på nått sätt ovärdigt, så jag nöjer mig med att konstatera att det är förbannat starkt!
2012-06-02

  Katinka VIP
Smärtsamt starkt att läsa och känna igen liten-känslan. Mycket fin.
2012-05-31

  Ninananonia VIP
den här säger så mycket...
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP