Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland blir det fel




Fel dag

 

 

vaknar tidigt

innan väckarklockan

talat om att det är dags

att stiga upp

 

ser på klockan

den är mycket

har jag glömt att ställa om den?

tankarna kommer och går

får bråttom  

 

går upp

sätter igång kaffebryggaren

så hör jag på radion

det är inte

ring så spelar vi

som börjar

det är lokalradion

 

jag har tagit fel på dag

det är fredag inte lördag

jag ska inte sälja bröd

det är inte brukets dag

det är fredag

min uppgift idag är att

vara dagmatte

några timmar

till mina fyrfota vänner

 

jag har inte bråttom

lägger mig igen

sover en halvtimme

innan det är dags att gå upp

äta frukost

dricka kaffe

för att sen åka

till mina vänner

hundarna

 

 

anits 1 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-01 09:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sicken dag ... men fina ord blev det :-)

/kram
2012-06-02

    Maria Malm
Skönt, när man kommer på det.
2012-06-01

  Anya VIP
Jaa ibland kan det bli fel. Bra beskrivet.
2012-06-01

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP