Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rallarrosor

 

 

 

- Det är flera hundra år sedan
   jag senast plockade rallarrosor.

 

Det beror på mig.

Det beror på mina
opublicerade försvarsmekanismer.

Det beror på dig.

Det beror på dina
publicerade självmordsbrev.

 

- Jag skyller det på historiens vingslag.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-01 20:58



Bookmark and Share


  Raul Ström
Trevliga försvarsmekanismer - nu är för övrigt Rallarrosornas tid.
2012-07-13

    ej medlem längre
Det är en sorts avskalad klass över damens alster.
Ögat hänger kvar till slutet.
Humor och stuns i denna.
2012-06-08

  ULJO
En av naturens vackraste blommor tycker jag. Fin skriftat förövrigt.
2012-06-04

  Per Teofilusson
det är långt till Parkaluompolo och Kaunisvaara; Muddus och Sangis. Gillar mkt denna riktiga viktiga dikt.
2012-06-03

  Nanna X
rallarrosornas blomning sägs indikera sommarens början och slut
2012-06-02

  LenaJohansson VIP
kryptisk...bra
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP