Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En älskad vän

 

 

en fyrfota vän bredvid mig i soffan

hon blundar jag ser ändå hör öronen

lyssnar till att jag gör

 

hon ligger lutar sig trycker sig

mot min kropp

jag njuter av närheten hon ger mig

min älskade fyrfota vän

 

hon gör så jag känner mig älskad

hon ger mig en stund

där jag mår bra

 

 

anits 1 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-01 22:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2012-06-03

  Anya VIP
Närheten är så viktig, som så fint skildras här.
2012-06-03

  Alva Johnsson VIP
Närkontakt betyder så mycket.
Skönt!
2012-06-01

    ej medlem längre
Va fint!
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP