Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lyckan

du sa att vi aldrig kommer bli lyckliga i vår fåfänga
strävan mot ständigt nya, ständigt undflyende
mål, att vi var dömda till otillräcklighet

men jag ville tro att lyckan fanns, att den var en
sällsam fågel som korsade vår trädgård
då vi lagt vår kikare åt sidan
och slutat leta




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 312 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-02 13:24



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
vackert, vackert!
2012-06-06

  Linda CH VIP
Fint balanserat!
2012-06-06

  zallander
smart dikt
2012-06-02

  cilax VIP
tycker om dina dikter/texter utan intelektets fäktande. som här
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin