Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lady Starlight.

Som solsken värmer och lyser upp.
Som regn renar och sköljer bort.

Så som vinden är vild och fri.
Så som jorden är fast och stabil.

Likt hur morgonens första ljus fördriver natten, så fördriver du mitt mörker.

Orden skulle kunna flöda i timmar om alla de sätt du är, alla saker du är.
Men det skulla aldrig vara nog, då du är så mycket mer än ord.

I blindhet är du ledsagning.
I svagheten är du styrka.
I smärta, stöd.
I sorg, lycka.
I mörker, ljus.
I kyla, värme.
I livet, kärlek.

Dom ord du förtjänar, var dag.
Jag älskar dig.




Fri vers av Vitalis
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-02 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fin låt där med Sweet. "Lady Starlight".
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis