Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt


Timeless

Ingenting fungerar
Tåget med dess spår som ändlöst för mig till dig
Kan jag ändras?
Kan jag sluta känna?
Sluta minnas?
Du är skuggan, den kala delen i min själ där inget ännu har växt
Din röst har fört mig till paradiset
Jag drömmer
Du har gjort det igen
Jag blir för alltid i ditt våld
Är det här slutet eller början?
Är du en drog vass i mitt blod?
En stjärna på min näthinna?
Ingen vet.… men jag träffar dig igen
Kanske stannar vi tiden för evigt
Kanske väljer vi att gå
Men ändå…
Ändå är du himlen för mina gränser




Fri vers av DearCoconut
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DearCoconut
DearCoconut