Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du river upp dina knän

Kärlek lovar höjder, men kan falla platt. Du river upp dina knän för den, du gråter för den, och du förskjuter den. När du väl lyckats fånga dess innebörd, glider den genom dina fingrar som vatten. Och du står där med tom hand och gömmer asiktet i händerna.

Som en vind kan påverka dig, lika lätt kan den försvinna. Det är ingen mening att förstå, för det gör ingen. Du märker den i en känslostorm, och du märker av den när du ligger ensam på gatan.

Det finns inga spel eller falskhet när den säger sitt. Den går rakt på sak, och bryter ner allt på vägen. Och det ända vi hoppas på, är att man står som segrare vid målet.




Fri vers av April skies
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies