Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte

Vad ska man göra
När människan inte har förstående
Emot dom som är speciella
Jag vet inte vem jag är
Mitt hjärta har ännu en gång börjat blöda
På grund av svek och oförståelse för den jag är

Vad ska jag ta mej till när det bara finns en person
Som du kan lita på
Som du älskar
Som du aldrig kommer träffa

Men drömmen hålls vid liv
Det är den som kan läka mina sår
Just nu är det smärta
Just nu är jag ensam
Just nu gör det ont

Snälla finns det inte nån som kan förstå
Mitt hjärta blöder
Min själ vill bort
Men jag orkar inte falla i samma grop
Som jag än gång grävde

Nej det finns en dröm
Som räddar mej i nöden
Snälla förstå mej någon.




Fri vers av Tomas Nillson
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord griper tag. Starkt...
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Nillson
Tomas Nillson