Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Ett liv utan smärta är inte värt att leva
Ett liv utan glädje borde inte få finnas
Ett liv utan kärlek gör ont

Ett liv med brustet hjärta är det jobbigaste jag vet.




Fri vers av Tomas Nillson
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-06-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Nillson
Tomas Nillson