Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har tagit vissa delar ur låter somebody that i use to know


Nu är du bara någon jag kände

Du sa att du va min vän
innan du slog mej
Du sa att kärleken fanns
men den fanns inte

Nu är du bara någon jag kände

Du sa att jag va din vän
innan du lämnade mej
Du sa att jag hade en plats hos dej
tills du skaffade dej en annan.

Nu är du bara någon jag kände

Nu behandlar du mej som en främling
Det känns lite väl tufft

Men nu är du bara någon jag kände




Fri vers av Tomas Nillson
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-08 21:01



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bra fångat. Kärleken är inte en vän. Den är flyktig.
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Nillson
Tomas Nillson