Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla av

Mitt hjärta känns som ett löv
som faller från grenar till marken
en bit i taget
försvinner ut i luften
det flyger till det landar

Varje gång en bit faller av
försvinner en liten del av mej





Fri vers av Tomas Nillson
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-06-08 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Nillson
Tomas Nillson