Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Sällskap på vägen

 

 

det är tyst och stilla

på den stig jag vandrar

långt från staden brus

och larm

 

endast fåglarnas underbara

sånger hör jag så när vinden

tar i och det susar i trädens

kronor det är som ljuv musik

i mina öron

 

tycker mig höra någon

ropa mitt namn ser mig om

det finns ingen där

 

det låter som någon går

bakom mig det knastrar

i gruset på stigen ingen

kan jag se när jag vänder

mig om

 

men någon finns där

jag känner det i hela

min kropp

 

 

jag går ner till vattnet

det kluckar så skönt

när vågorna träffar stranden

 

ser något som är skrivet

i sanden vågorna har suddat ut

delar av det som är skrivet

försöker gissa mig till vad

det står men det går inte

 

jag vänder mig om för att

vandra hemåt när jag känner

någon smeka min kind

viskar i mitt öra utan att

jag hör

 

funderar en stund vem det är

som följer mig på min vandring

i skogen jag kan ana att det

är Du som vakar över mig

vart jag än går

 

 

 

anits 4 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-04 16:54



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Gripande trösterikt!
2012-06-09

  ULJO
Väl förmedlat
2012-06-05

  Ljusletaren
Ljuvliga ord som tröst i ensamhet.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med sällskap.
2012-06-04

  Bibbi VIP
Underbart ljuvligt.
2012-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Härlig djupdimension i detta.
2012-06-04

  M M Mannheim VIP
Tror inte heller att du går ensam!
2012-06-04

    Ken Cassel
Fint Stina!

Det som de flesta av oss vill ha

Ha någon som vakar över oss!!!

I alla fall lite grann

::))
2012-06-04

    ej medlem längre
very nice.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP