Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland blir jag besviken på människor




Ett mäktigt ord

jag vet så väl

har skrivet det

så många gånger

 

 

alla kan säga förlåt

en del menar det

andra inte

 

 

så finns det dom

som aldrig säger

förlåt

 

om dom någon gång

gör det så känns det

inte som det är ärligt

och sant menat

 

 

alla kan säga förlåt

hur många gör det

och menar det

 

 

förlåt är ett mäktigt ord

när det sägs med hjärtat

känns det bra känner att

det finns kärlek och hopp

 

 

när du säger förlåt

gör det med hjärtat

annars kan det vara

 

 

tystnaden får tala

sitt klara språk

 

 

 

 

anits 4 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-04 17:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sant!

/kram
2012-06-05

  Bibbi VIP
Ett viktigt ord då det är ärligt menat.
2012-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Ett ord som förvandlar allt.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP