Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står numera på egna ben

Du kommer in i mina rum med ett leénde
med utbredda armar
och jag hoppar upp i din famn
knyter fötterna om din rygg

men så gjorde jag ju ibland förr
för 18 kilo sedan och idag skulle du inte orka
så jag måste numera stå på egna ben

Det känns ibland -
mycket underligt.




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP