Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag




jag tror jag föll över tröskeln
snubblade över en orange klump
ett odjur

åt kapslar och drack nyponsaft
inga biskvier
odjuret låg stilla

ruggig som en ryamatta
som hårt virkat tagelskal

ett studsigt innandöme



growlade liksom när han till slut talade
om kärlek som var sann
men att han inte hade tid "INTE TID!!..med dig nu"

jag visste han måste äta för att överleva
och det var inga dammråttor
utan den finaste morfin

serverad på silverfat

så snortade han i sig och nös "Tvi!"




fast jag vet han älskade det
precis som han älskade mig

den där sommardagen;



efter fyra timmar i soffan, kedjerökandes
gav jag upp och gick på toa
fast jag inte borde
fast jag inte fick



på kvällen tog vi varsin cocktail
jag fick ett grand mal, epilepsianfall
total blackout
i mer än en minut



jag tappade glöden
brände hål i soffan
blev stämd
av odjuret
"Du ska betala,
en ny..."


sa jag var sjuk och somnade
drömlös eufori i hjärnan den natten
ett strömavbrott
saknade batteri



på morgonen älskade vi
som nygifta oskulder
okyssta läppar
med herpestaggar i
giporna


"jag älskar dig"
och jag dig
du oranga idiot



förbannade bortskänkta badrumsmatta
från ikea

med dushdraperi
prickar i blått













Övriga genrer (Drama/Dialog) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-04 21:17



Bookmark and Share


    lenakarin
Bra skrivet, otäck underton
2012-06-05

  Ljusletaren
Säger det igen ... dina ord fångar läsaren ... måste bara läsa klart.
Bravo/ kram
2012-06-05

  Järnkatten
Här rör det på sig, gillar skarpt, speciellt avslutningen :)..
2012-06-05

    ej medlem längre
Fanns känlo kopplingar i flera led här..


Bra skriftat.
2012-06-04

    ej medlem längre
sensuell, dramatik! *
2012-06-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
melodrama.
2012-06-04

    ej medlem längre
Dram-a.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP