Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En solig dag

 

 tänker tillbaka på lördagen

för lite mer än vecka sedan

när solen lyste från en himmel

som då var så blå så blå

 

sköna minnen som gör denna

gråmulna dag när regnet hänger

i luften till en solig dag med ett

vackert minne

 

jag vandrade längs stigen i skogen

det svalkade skönt under trädens kronor

och där i skogsbacken bland björkar

granar och tallar stod dom där

lyste upp bland allt det gröna

 

en tuva full  av skira blå violer

så vackert det var så glad jag blev

äntligen fick jag se dom första

blå violerna

 

jag älskar dessa blommor så vackra

där dom stod kunde ändå inte låta bli

jag plockade två blandade med några

gula maskrosor det blev en vacker

liten bukett som lyste upp på mitt

köksbord några dagar

 

anits 5 juni 2012

                            




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-05 10:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön natur Du beskriver.
2012-06-08

  Anya VIP
Jaa blommor kan verkligen glädja. Vacker text!
2012-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert.
2012-06-05

    Ken Cassel
Instämmer med spanaren!

Bra!

::))
2012-06-05

  Ljusletaren
Tänk vad dessa ängs- och skogsblommor kan lysa.
Lysa upp även en regnig dag.
Bra beskrivet/ kram
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP