Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På cykel

syrener gästar mitt öga, medfarare döljer
och skingrar färgprakt vid dikeskanten
trasor av glömda sanningar förflyktigas
över en färdande himmels tystnad
hjärtat hamrande ekrars skuggspel
hjulen fasthakade i frihetens
bana kring planeten




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-05 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin