Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

Med sorg
ser jag mitt rotlandskap
te sig alltmer avlägset
långt borta

Har ingen längtan tillbaka
noterar bara att dörrar med tidens tand
kommer att stängas

Kvar finns minnen från relationer
platser, dofter,
stigar som var min värld då

Det som sedan kom att forma livet
fanns inte ens vid horisonten




Fri vers av AA VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 01:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var något att tänka på.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP