Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto tagen på en plats som skänker lugn och stillhet




I min ensamhet

 

 

sitter här i min ensamhet

tänker på vad jag bör göra

inom mig vet jag

att jag har rätt att sitta här

se ut genom fönstret

njuta av dagen idag

som den är

 

jag trivs här mår bra här

gläds varje morgon

att kunna stiga upp

se ut genom fönstret

dricka mitt kaffe

 

sitter här i min ensamhet

tänker på att jag köpa nya färger

dom gamla har tagit slut

jag vill måla allt det vackra

mina ögon ser

ta vara det jag vill och kan

 

ser på alla blommorna jag har

dom är många ser ut att trivas

och må bra

undrar så hur jag ska göra

nu när ett par stycken växt sig stora

når ända upp i taket

 

sitter här i min ensamhet

njuter av tystnaden

har haft nog av liv och stoj runt mig

ändå gör sig ångesten påmind ibland

det skulle inte behöva vara så

tyvärr händer det ibland

då tänker jag på mina

fyrfota vänner

då mår jag genast lite bättre

dom är ärliga sanna vänner

som alltid ger mig glädje

 

 

anits 6 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-06 10:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-06-08

    maija tuori
Gillar...
2012-06-06

  poetryGirl
fint skrivet, och djur är till tröst!
2012-06-06

  Anya VIP
Att kunna glädjas åt det som är, är en konst och texten visar just på det. Fint!
2012-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar bild och njutbara ord.
2012-06-06

    ej medlem längre
Allt Gott!
2012-06-06

  marie-helene
Vacker text,du plockar fram små och stora
guldkorn som det kan innebära om man lever
ensam... Det finns mer att förnimma och
upptäcka tillsammans med Herren...Även om
ångesten vill plåga ibland vilket den gör hos dem
allra flesta ibland...Tack för din fina text!
2012-06-06

  aol
känner igen mig lite här,bra skriftat vännen,
2012-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Nationaldagsarrangemangen är trista.
Regnet hänger i luften.
Så det blir ensamhet även här.
Funkar bäst så.
Trots att jag faktiskt är nationalist och patriot i själ & hjärta.
2012-06-06

  Ljusletaren
Du beskriver människan som njuter av sig själv och sin tystnad. Fast ibland så kan vemodet komma fram ;.)
Vem känner inte igen sig här?
Bra skrivet/kram
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP