Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 68 (Gemenskap borde alltid skrivas med versaler)

 

 

små bokstäver

kallas gemener

att vara gemen

är att vara

elak

simpel lumpen

nedrig tarvlig lömsk

 

men

 

Gemenskap

borde alltid

skrivas

med VERSALER

 

Gemenskap är

bland det allra

viktigaste

för det är

gott




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 22:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fina tankar burna i gullstol - du kan, du!
2012-06-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
community gemenskap, samhälle, samfund, gemensamhet, koloni, befolkningsgrupp
fellowship gemenskap, kamratskap, samhörighet, brödraskap, sammanslutning
communion gemenskap, nattvard, Sam fund, kyrkosamfund

Det är bra att du tar tema "gemenskap" och skillnaden mellan gemen och versaler.
Bilden känner jag igen det är vårdens nya ambulans modell i fal att måste transortera stafettlöpare.hi hi
God natt och dröm gott.
Diana.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström