Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Undringar

  

när jag blir riktigt drabbad

när dagen känns som ett mörker

då kan det ibland hända

att jag säger eller gör något

som gör en medmänniska illa

 

då händer det att jag vill byta utsikt

flytta rensa bort allt det svåra och

tunga men innan jag gör det

kryper jag till korset

säger ett ödmjukt förlåt

 

 

 

anits 6 juni 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-07 00:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-06-08

  marie-helene
Fin text,ärligt och befriande på
samma gång...
I början på min vandring med Jesus
sa dem att nu är du förlåten och behöver
inte be om förlåtelse igen...Men jag
inser idag, hur fel dem hade.. Jag är
iallafall beroende av Jesu nåd varje dag
och det känns så gott..Helgelsen tar ett helt liv..
2012-06-07

  Anya VIP
En text som andas insikt.
2012-06-07

  Ljusletaren
Du är mänsklig liksom vi alla andra som vandrar på vår jord.
Att förlåta är en gåva som vi alla ska vara rädda om ... och nyttja när det behövs ;.)

Fina ord/kram
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP