Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Tankar 7 juni 2012

 

 

 

frågetecknen svävar

 runt mitt huvud

 

som när fåglarna kivas

runt fågelbordet

 

så mycket längtan

det finns hos mig

 

samtidigt finns rädslan

om att inte räcka till

 

tänder mina ljus låter dom brinna

för fred och frihet på vår jord

 

känner att du ser på mig

när du tror att jag inte ser

 

när jag blundar drömmer

jag om dig

 

försöker hålla kvar känslan

av din närvaro när du gått

din väg

 

känner att du tar plats i mitt hjärta

ändå så rädd att släppa in dig

 

rädd att bli sårad

övergiven ännu en gång

 

det sägs att ensam är stark

i mitt innersta är jag inte det

 

nästa gång du stannar till

pratar om än det ena än det andra

 

när frågan kommer frågan du alltid

ställer hur jag har det

 

då ska jag försöka vara modig

bjuda dig på en kopp kaffe

 

så får vi sitta ner prata en stund

inte som nu stå utanför min altan

 

jag känner vinden blåsa i mitt hår

rufsa om det

 

drömmer om dig vill känna

närhet och glädje i mitt liv

 

glömma alla sorger och bekymmer

slå bort alla tunga och mörka tankar

nynna till toner av glädjens musik

 

 

anits 7 juni 2012

                                                         

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-07 16:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!

"Den som inget vågar kan heller inget vinna"
2012-06-08

    maija tuori
Jag förstår Dig ...men ..men, känner igen mig /kraam
2012-06-07

    ej medlem längre
Ta chansen kära du!
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP