Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Bortom dom blånande bergen

 

 

där långt bortom dom

blånande bergens silhuetter

kan jag ana ett helt annat

landskap

 

ett landskap som är kargt

vinpinat av blåst och havets

vågor

 

lyssnar jag tillräckligt noga

kan jag höra vargen yla i ljusa

stilla sommarnätter

 

där i min fantasi kan jag se människor

gå hand i hand över blommande sommar

ängar

 

när jag ser mot dom blånande bergen

långt där borta i fjärran

 

kan jag känna lugnet och stillheten

på den plats jag befinner mig

långt bortom allfarvägen

 

det är här jag hör hemma

min plats på jorden är i

tystnaden och stillheten

här känner jag glädje

och lycka

 

 

anits 7 juni 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-07 17:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert ordat.
Gillar och gillar mycket.
Bokmärker/ kram
2012-06-10

  Maria T
Så fint med blånande berg
2012-06-10

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"
2012-06-08

  ULJO
Så vackert du förmedlar
2012-06-07

  aol
så vackert skriftat vännen,
2012-06-07

    maija tuori
Vackert ...harmonisk ...fin
2012-06-07

    ej medlem längre
Mycket fint Stina!
2012-06-07

  Carl R. Westerling
Fint, vackert.
2012-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Man ser det framför sej. Vackert.
2012-06-07

    Ken Cassel
Fint Stina! ::))
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP