Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

försummat och förbrukat

förjagat och genomlidit

skugga efter skugga

ljus genom ljus

ofullbordat som fullbordat

evigt är det mörker som förebådar

och följer

 en tillfällighet är livet




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 239 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-07 20:57



Bookmark and Share


  surface to air
Wow vilket anförande! Ödesmättat och vackert skrivet
2012-06-10

  cilax VIP
gillar dikten, ordbruket
2012-06-08

  L I V
Existensiella tänkvärda rader att ta till sig
2012-06-08

  Msann
Älskar rytmen i den!
2012-06-07

    ej medlem längre
Existentiellt.
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin