Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Haiku 8 juni 2012

 

 

en himmel så blå

solen som värmer oss två

underbar sommar

 

 

anits 8 juni 2012




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-08 16:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skönt.
2012-06-14

  Anya VIP
Blåheten finns i både bild och text! Passande!
2012-06-11

  Maria T
Vackert
Återigen blå färg
en himmel så blå
2012-06-10

  Eva Helene VIP
Blir glad av denna lilla fina dikt!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP