Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag drömmer mig bort

 

 

jag sitter och drömmer mig bort

om längtan till stranden

där stenarna formats av

vågorna och vindens krafter

 

tycker mig höra någon ropa mitt namn

ser mig om där finns ingen

ändå hörde jag det så tydligt

 

det är skönt att sitta och drömma

höra vindens sus känna närheten

till naturen bara få vara

 

få vara utan alla måsten

måsten som andra lägger på mig

tror jag ska göra har jag sagt nej

så ändrar jag mig inte

 

jag drömmer om handen som passar

i min en dag kanske jag finner den

den dagen kan vi sitta vid stranden

se bort mot dom blånande bergen

då bara få vara i nuet

 

 

 

anits 8 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-08 17:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sköna ord.
2012-06-14

  Ljusletaren
Så ljuvliga ord och du hittar snart den där handen som du söker ... sanna mina ord/ kram
2012-06-10

  Maria T
Här kommer den blåa färgen
tillbaka
dom blånande bergen
2012-06-10

  Eva Helene VIP
Vilsamt, vackert!
2012-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Måstena går mig på nerverna. De kommer alltid från människor.
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP