Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Stram

 

 

jag ser inte alltid vem som sitter

bakom ratten i bilen jag möter

det blänker för det mesta då är

det svårt att se

 

det gäller både när jag ute på en

promenad eller när jag är ute och

åker med bilen att få höra att jag

är stram det tar jag inte åt mig av

 

kan inte vinka till varje bil jag möter

känner inte igen alla bilar heller det

kan jag inte göra något åt det finns

så många bilar som är lika till både

färg och form

 

så när jag fick höra att jag var stram

så gick jag till motattack och frågade

om den personen kände igen alla som

sitter i bilar hon möter

 

svaret kom snabbt och det var nej

då kom min undring varför jag ska

kunna se det fick jag inget svar på

har varit med om samma sak för

mycket länge sedan

 

då började jag gå och åka andra vägar

den gången blev det slut på frågorna

om att vara stram jag kanske får börja

göra samma sak den här gången

 

 

anits 9 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-09 10:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så bra svar på tal.
2012-06-14

  Anya VIP
Svårt med hur man ska hälsa och inte hälsa. Svårt när andra har åsikter om en. Håller med föregående talare, var dig själv.
2012-06-10

  Ljusletaren
Var den du är ... då mår du bäst :-)
Vacker bild/ kram
2012-06-10

  Rosen VIP
du vet vad du vet, bry dig inte om vad andra tror sig veta
2012-06-10

  Maria T
Börja inte åka andra vägar
Var dig själv och åk där du vill
2012-06-10

  Vici
Ja, käre tider...
mycket skall man höra innan
örona trillar av!:-)

Låt oss alla "strama upp oss"
hellre i sådana fall!

Inte tappa FOKUS!!!

Kram
Vici
2012-06-09

  ULJO
Bra ämne du tar upp, intressant
2012-06-09

  Sofhia Wirström
bra skrivet...inte kan man väl känna igen alla bilar man möter. man ska ju koncentrera sig på körningen.
2012-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Folk som tjatar om att man är "stram" ska näpsas.
Jag brukar fråga om de polisanmält mig.
Överhuvudtaget tycker jag att detta med att hälsa är en löjlig tradition.
Och om någon KRÄVER att jag ska göra det slutar jag demonstrativt.
In their face!
2012-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Man måste väl koncentrera sej när man kör. Inte bli distraherad av allt som passerar. Vi får allt hålla oss på vägen. Bra skrivet.
2012-06-09

  aol
mina vänners bilar känner jag igen, men inte alla, bra skriftat vännen,
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP