Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min för evigt


ditt leende är blått
visste du det?
att dina ögonlock
är prydda med
de tätaste fransarna
i mitt djupaste sinne
lever du i mitt minne
för där du la din hand en gång
kommer för alltid förbli din
plats
om änglar kunde skänka sin glorias glans
skulle jag nog tro
att den i dina ögon fanns
jag ser ner på mina bröst
som tycks formade av din kupade hand
när jag blundar
hörs din röst
jag är inte vilse
inte tappad
jag behöver inte finna mig själv
jag står här i mitt liv
men jag längtar efter en förlorad tid
då jag kravlöst kunde ge dig allt
under blommande träd
på en bänk full av snö
begraver jag ditt löfte
om att du aldrig skulle dö




Fri vers av lilla moln
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-10 11:31



Bookmark and Share


    suspicious_minds
Sorgligt vacker!
2012-08-22

    Katta70 VIP
Åh så vacker och sorglig
Blir väldigt berörd av denna
2012-08-01

    ej medlem längre
Hade jag kunnat applådera 100 gånger till så hade jag gjort det.
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln