Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är hon utan synd

Hon är ren
god
varm

är hon utan synd?

Vad gör hon om natten?

Stryker hon omkring som en katt?

Ylar hon på månen?

sover hon?

Guldskimrande
bländande
förförisk

slumrar hon sött hos Herr måne!




Fri vers av lilla t
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-06-10 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t