Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Att få ta det lugnt

  

jag har slutat lyssna

till allt som vissa tror

att jag ska göra

 

det är skönt att få det lugnt

inte stressa slippa ha en press

som talar om vad jag ska göra

eller inte göra

 

jag känner mig fri att få sakta in

ta vara på den dag som är livet

är alldeles för kort att rusa iväg

varje morgon för att visa hur

duktig jag är på att lyda minsta

vink

 

jag tar det lugnt lyssnar till min

inre röst som talar om att det

jag får slappna av att ta allt i min

egen takt för att få må så bra

jag kan

 

 

 

anits 12 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 09:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bra beslut.
2012-06-14

  M M Mannheim VIP
Du gör alldeles rätt! Och kom ihåg att lathet är inget handikapp utan ett filosofiskt ställningstagande!
2012-06-12

  arja savela
Du har skrivit ner mina tankar! Kram
2012-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar inte att tvingas leva upp till andras förväntningar.
2012-06-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter bra tycker jag.
2012-06-12

  Anya VIP
Diktarjaget har kommit långt. Jag tar till mig av orden.
2012-06-12

  Ljusletaren
Applåder till dig och dina ord/ kram
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP