Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation över den andre

du anade det undermedvetnas stormar

i hennes utvidgade iris , samtalen

och åren som levde  i skuggan

av det synliga

 

det pockande ordlösa som sökte ett språk

 

varje människa en port mot någonting bortom




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-12 18:31



Bookmark and Share


  Katasterismi
viktigt
2012-06-25

  Linda CH VIP
Gillar dina tankar....snyggt framfört!
2012-06-13

    lenakarin
Bra text! Rubriken ökar spänningen mellan raderna.
2012-06-12

    ej medlem längre
Stil-fullt.
2012-06-12

  Ljusletaren
En varm applåd för denna text/kram
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin