Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En ärlig och sann vän

 

jag ser dig som vän

en vän som jag bejakar

och ser upp till

 

du vet mina tankar innan

jag hinner tänka dom du

känner mina minnen och

drömmar

 

du hör när jag gnäller och

känner mig ledsen du lyssnar

utan att jag behöver fråga

 

när jag känner mig rädd och

ängslig då finns du där med

dina tröstande ord jag behöver

bara öppna din bok så finns det

alltid ord till tröst

 

du har fått mig att våga igen

läsa dina ord i ditt hus det stärker

mig till både kropp och själ

 

du står vid min sida när livet är

hårt och kallt du är en vän som

bryr dig om oss alla därför har

jag dig så kär för hos dig får jag

vara precis den jag är

 

 

 

anits 12 juni 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-13 00:19



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvlig läsning
2012-06-14

  Bibbi VIP
Helt ljuvliga ord.
2012-06-14

    Birgersdotter VIP
varmt och kärleksfullt
2012-06-13

  M M Mannheim VIP
En underbar dikt där orden bara flyger iväg utan att läsaren förirrar sig. Tänk vilken underbar vän du har!
2012-06-13

  Vici
Helt underbar!!!
2012-06-13

  Larz Gustafsson VIP
En person skrev till mig om hur viktigt det är att inte släppa kontakten med Herren, hur jobbigt man än har det.
2012-06-13

  Ljusletaren
Så underbara ord!
Ord som vem som helst får tyda på sitt sätt ;.)
Gillar/ kram
2012-06-13

  Anya VIP
En vacker bön av tillit och samförstånd. Vackert!
2012-06-13

  Eva Helene VIP
Så vackert och tillitsfullt!
2012-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns tryggt. Underbart foto.
2012-06-13

    Maria Malm
Fint skrivet om en troendes förhållande till Gud.
2012-06-13

    ej medlem längre
Fint!
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP