Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Jessie.


När allt dör


När rosorna dör och förlorar sina kungsblad
När trädet förlorar sina blad och omvandlar till jord
När havet förlorar sina växter, levande varesler med gälar
Och torkar ut till osynliga sandkornor

När våra kroppar slutar existera
Och våra kärlek dör

När solen smälter bort
Och månen slutar att finnas
När domedagen är här och våra själ flyr
Så som våra vingar slits ifrån oss

Ingenting kommer att finnas kvar

Det är då jag kan lova dig att min änglakärlek
Till dig kommer att finnas kvar
Långt, långt efter vårt universum som inte kommer att finnas kvar

Änglakärleken kommer att vara för evigt
Utan att tid ens existerar

Jag har varit din ängel långt före
Vi började existera
Jag är din ängel
Och jag är dina vingar som kan omfamna dig skyddad från allt

Lägg det på minnet
Och alltid minnas mig



Jag älskar dig




Fri vers av invisibleangel_
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-02-03 17:45



Bookmark and Share


  jaSc
vackraste dikten. jag älskar dig också, känner samma sak. <3
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_