Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är innehållet som räknas


gärna mer


dina grå celler

får mig att le




Fri vers av Peter Romance
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-13 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance